tisdag 30 juni 2015

Solen skiner över Vimmerby kommun!

Polyform investerar 30 miljoner och nyanställer ytterligare medarbetare. De har gjort vinst varje år sedan år 2001 och det är imponerande. Jag hörde att de ligger i topp på den lista som många bostadsbolag använder när de ska göra upphandlingar för att renovera kök i sina fastighetsbestånd. Grattis Ingemar Johansson till beslutet att expandera. 

En annan positiv nyhet för Vimmerby är att Gotlandstrafiken kommer igång sommaren 2016. Det är en viktig pusselbit för att knyta de tre V-orterna, Vimmerby-Västervik och Visby närmare varandra. En semesterresa med tillgång till dessa tre destinationer är en oslagbar kombination för de flesta besökare. Tänk er ett besök på Astrid Lindgrens värld och Astrid Lindgrens Näs toppat med Nils Holgerssons värld, Kalles Lek och Latttjo eller Älgparken i Virum. Därefter sommarstaden Västervik och sedan vackra Visby med alla Pippi Långstrump-miljöer. Kan det bli bättre? 

Vimmerbys attraktionskraft ökar! Befolkningssiffrorna kommer troligen att öka 2015 och 2016. Det är mitt sommartips! Hoppas att jag får rätt! 

En välkommen gäst tittade fram idag på morgonen. Hoppas att den äter många spanska skogssniglar ! 

Imorgon kommer besök från våra nordiska vänorter. Barbara och Erik Ebbeson från Danmark ska bo hos oss i fyra nätter. Intressanta, viktiga och spännande nordiska samtal väntar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar