måndag 23 februari 2015

Makt och människor och värdet av samverkan och delaktighet.

En del människor vill ha makt och endast makt. En del vill ha inflytande genom gemenskap och jobbar engagerat i processer där man växer tillsammans. En del vill följa strömmen. 

En del människor brinner för de uppdrag som de åtar sig och det ger resultat direkt. 

Jag anser att fler borde engagera sig politiskt oavsett drivkraft. Fler politiker som tillåts tänka tillsammans med tjänstemän kan skapa mirakel, stor skillnad och framgång för en verksamhet. Så kan man hitta sätt att spara pengar så att man jobbar mer kostnadseffektivt och med bibehållen eller förbättrad kvalité. 

Vilken människa är du? Vill du engagera dig politiskt ? Välkommen till Vimmerbys öppnaste parti. Kom på vårt årsmöte i Frödinge bygdegård på onsdag kväll och stifta en första bekantskap. Tillsammans ska vi driva konstruktiv, kreativ och konkret oppositionspolitik. Det gjorde vi i kommunfullmäktige ikväll och jag är stolt över att få vara gruppledare för ett parti med så många engagerade och kloka politiker. 2018 ska vi göra vårt bästa val på flera mandatperioder. Vill du vara med i det vinnande laget som ska förbättra och göra Vimmerby ännu mer attraktivt tillsammans med många människor? Tveka inte, kom med i gänget! Bli delaktig i vår gemensamma framtid! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar