söndag 1 februari 2015

Lev, skratta , älska i Vimmerby!

Live, laugh and love blir Lev, skratta, älska i Vimmerby. Rock mot cancer arrangerade två konserter med det temat igår. 

Artister från Vimmerby , Västervik , Oskarshamn och Stockholm, varav flera är Vimmerbyungdomar som pluggar på annan ort, presenterade ett fantastiskt program för en mycket nöjd publik. 

Hela arrangemanget var proffesionellt, charmigt och engagerande. Showen inleddes med en ödmjuk vädjan att skänka 50kr till Cancerfonden i Lev, skratta, älskas namn. 

Mitt i föreställningen visades en film med sponsorerna av arrangemanget och en beskrivning av hur viktigt det är att leva, skratta och älska innan det är för sent. 

Bra budskap , bra artister, varierat program med dans, film, sång och musik. 

Tack alla inblandade! 

60 bilder från arrangemanget finns på Facebook på Rock mot cancers sida. Och många pengar hoppas jag Cancerfonden fick. Lånade en bild som smakprov nedan...Gilla sidan direkt utan att passera Gå! 

Så imponerande att alla dessa ungdomar ägnar så mycket av sin tid till kultur och välgörenhet och leveransen levereras ideellt en lördag eftermiddag och en lördag kväll. Civila samhället äger! Och Peter Knutsson som är spindeln för hela grejen. Bra där, "Solnasonen" Knutsson, du berikar Vimmerby! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar