torsdag 16 oktober 2014

Grattis Astrid Lindgrens Näs till Sveriges största turismpris 2014!

http://www.mynewsdesk.com/se/astrid_lindgrens_naes/pressreleases/sveriges-stoersta-tursimpris-till-astrid-lindgrens-naes-1067950

Astrid Lindgrens Näs får Stora turismpriset 2014 och det är så roligt för alla de som skapat denna anläggning. Så kloka strategiska planer som tagits fram vad gäller anläggningen, dess kommunikation och marknadsföring. Karin Eliasson, Cilla Nergårdh och Kajsa Holst har tillsammans med personalen på Näs verkligen jobbat hårt mot målet. Nu kom belöningen som kan bli otroligt betydelsefull för hela Vimmerby kommun vad gäller den nationella och den internationella destinationsutvecklingen. 

Som kommunfullmäktiges ordförande i Vimmerby några skälvande dagar till innan en ny ersättare väljs så gläds jag med er alla! Varmt grattis Kjell-Åke Hansson och Kristina Alser,  se detta som ett kvitto på att ni verkligen är på rätt väg! 

Och imorgon får jag chansen att glädjas på plats i den anläggning som fått Stora Turistpriset idag. Jag ska nämligen delta i en konferens på Näs om den viktiga Barnkonventionen, finns det en mer passande plats än Astrid Lindgrens barndomsmiljö för en konferens om världens barns rättigheter. Läser boken Aldrig våld som inspiration inför mitt tacktal på konferensen imorgon? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar