söndag 1 juni 2014

Tack för en solig dag med tårta!

Igår startade vår valrörelse i Vimmerby med tårta i solen på torget. Fantastiskt många Vimmerbybor besökte oss och stämningen var på topp hela dagen. Vi var många centerpartister som bemannade under dagen och vi diskuterade vår närodlade politik och vad som är bra Vimmerby kommun och bäst för oss som bor här. Det är fokus för vår valrörelse. Och då menar vi HELA Vimmerby kommun. Vi vill skapa tillväxt och utveckling i hela kommunen i dialog med alla som bor här. Underifrånperspektivet och demokrati är ledorden för oss. 

Tack Magnus Danlid, Ulf Svensson, Maja Danlid, Bo Svensson, Kenneth Karlsson , Torbjörn Elofsson , Anna Svensson, PerÅke Svensson , Lars Nilsson, Birger Andersson i Dalsjö, Marita Lindström , Krister Bergkvist, Birger Andersson på Södra, Eva Svensson , Christoffer Cederstrand, Peter Karlsson i Dabbetorp för ert arbete på vår upptakt av valrörelsen i Vimmerby idag. 

Vi är många unga med entusiasm och energi  och äldre med stor politisk erfarenhet i Centerpartiet i Vimmerby. Vi har vind i seglen nu och valrörelsen kunde inte ha startat bättre. Stort intresse finns för vår politik bland Vimmerbyborna och det roligaste med valet till Europaparlamentet i Vimmerby är att vi gjorde det bästa skolvalet på Vimmerby gymnasium någonsin. Magnus Ek från CUF i Östergötland beskrev och berättade om vår politik på ett mycket bra sätt och han tyckte att Vimmerby gymnasium och våra ungdomar där var fantastiska. Han kommer gärna tillbaka och informerar mer inför nästa val. Det ser jag fram emot. Valet till Europaparlamentet visade att centerpartiet har en framtidspolitik som uppskattas av unga väljare. Vi fick större andel unga väljare än många andra partier och skolvalet i Vimmerby bekräftade den trenden tydligt. Denna bild är hämtad från skolval 2014 och visar valresultatet på Vimmerby gymnasium.
Diagram
Trädgårdsfestivalen den 6 september kommer att bli en stor fest tack vare att vi fick möjlighet att dela ut fröpåsar och pumpaplantor som jag drivit upp på min altan. De finns nu planterade i Vimmerby, Hultsfred och Västervik och den 6 september ska Vimmerbys vackraste basilikaplanta utses samt den största, vackraste och roligaste pumpan i Vimmerby . Göran Nachtweij kommer att underhålla med musik från scenen. Överraskningar kommer också att presenteras under eftermiddagen kl. 12-16 den 6/9. Varmt välkomna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar