måndag 9 juni 2014

Summerar en lång härlig försommarhelg!

Kunde det bli bättre? Utdelande av miljöpriset i torsdags och sedan härliga  Bullerbydagen  mellan halv fyra och sju. Sova och sedan Nationaldagsfirande på Astrid Lindgrens Näs med cirka tusen personer. Spännande möte med Staffan Danielsson , riksdagsman från Östergötland och Dag Boberg från Lönneberga samt Barbro Jacobsson från Locknevi. http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/58848/1/49/

I lördags förrättade jag min första vigsel. Det var vänner till Björn och Piroska som åkt hela vägen från Åland för att gifta sig borgerligt utanför Astrid Lindgrens barndomshem. En mulen dag som plötsligt övergick i strålande sol lagom till vigselakten. Det var magiskt! Och sedan var det sol hela söndagen med motion och mysig familjedag och planering inför årets mest hektiska vecka. Fyra studenter i familjen. Två systerdöttrar , en brorson och flickvän till sonen. Två jämna födelsedagar. På torsdag fyller yngsta dottern tio år och samma dag fyller svärfar 80 år. Hejdundrande kalas ska vi ha för dem. 

Studenterna firas i Strängnäs, Norrköping, Linköping och Västervik . Tur att vi kan dela upp oss lite i familjen så att vi kan dela allas glädje. 

Idag blir det lunch på Oxgården med centerpartiet inför tisdagens KS och KF den 23/6. Nio omedelbara justeringar kräver noggran förberedelse av kungörelsen på onsdag em. Skälet till att det blir så många omedelbara justeringar ät att KS flyttade sitt möte från den. 3/6 till den 10/6 på grund av att två personer i KS skulle delta i ALMA-prisutdelningen i Stockholm. Det blir lagom att hinna med kungörelsearbetet mellan alla studenter och födelsedagsbarn. Kungörelsen måste nämligen ut senast torsdag enligt kommunallagen. Det ska vi självklart klara av med hjälp av fantastiska tjänstemän på kommunkansliet. 

Idag står också bolagsstämma med Vimmerby turistbyrå på agendan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar