måndag 17 mars 2014

Grattis Vimmerby till Nya Ceos!

Snart är det klart och snart spelas seriepremiärer med Vimmerby IFs dam- och herrlag på konstgräsplanen på. Ceos. Byggnaden med omklädningsrummen börjar ta form och ska vara klar i sommar. Tills dess används de gamla omklädningsrummen på Ceos. 

Jag längtar till den sjudande fotbollsglädjen under Bullerby cup. Bättre lokalisering av en av Sveriges största fotbollsturnering för tioåringar och tolvåringar kan inte finnas , tycker jag. Vad tycker du? Trafiken flyter så bra och gott om parkeringsmöjligheter finns här. Och skådeplatsen är perfekt. Ok, lite blåsigt kan det vara ibland men det finns inget dåligt väder , bara dåliga kläder så man får väl bylta på sig lite under vår och höst.

Konstgräset är en succé för kommunens fotbollsliv. Det går knappt att finna lediga träningstider och träningsmatcherna avlöser varandra här. Bra för föreningslivet, bra för folkhälsan och framförallt bra för våra ungdomar i hela kommunen. 

Snart blir anläggningen komplett när VIF byggt tältet med konstgräset som fanns i Odalhallen. Placeringen ska vara mellan konstgräsplanen och kraftvärmeverket om jag förstått det hela rätt. Regionens bästa åretruntanläggning för fotboll är då på plats. Grattis Vimmerby IF! Äntligen är NYA Ceos snart klart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar