fredag 31 januari 2014

Mot Malmö och kommundagarna med Centerpartiet

Intensiv vecka ska avslutas med två dagar i Malmö. Centerpartiet arrangerar kommundagar för förtroendevalda. 

I DN idag kan man läsa om en av bottennoteringarna för centerpartiets opinionsmätningar så Annie Lööfs tal till oss idag blir intressant och viktigt. Hennes uppgift blir att leda valrörelsen på ett kraftfullt sätt och det har jag fullt förtroende för att hon kommer att göra. Målet är som sagt 20% 2020 och det tror jag att vi långsiktigt kommer att klara även om det kommer att krävas stortag av många och stort engagemang. Strategin är i alla fall klar och målet är spikat. 

På hemmaplan är det ett engagerat och inspirerande gäng som träffas på måndag kväll för att rigga valrörelsens aktiviteter i Vimmerby. Ansvarsfördelning , roller, utspel och insändare ska planeras. Det ska bli intressant att göra med kommundagarna i ryggen. 

Valmanifestet ska formuleras och tidpunkt för pressläpp av detsamma. 

Vilka listor kommer de andra partierna att gå till val med? Ännu så länge är det inte så många namn som presenterats på listor och snart ska de anmälas till länsstyrelsen så jag misstänker att flera partier sätter sina listor i februari. Ska bli spännande att läsa om vilka personer som lanseras som nästa mandatperioden framträdande politiker i Vimmerby . Vilka ska vi samverka med? Hur ska centerpartiet profilera sig i valrörelsen? Viktig fråga då det kanske delvis avgörs av vilka möjliga samarbeten med andra partier som vi vill vara med om och ta ansvar för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar