måndag 9 september 2013

Se möjligheter!

"Monday morning, knitting ears of gold" har BONO i U2 sagt så poetiskt och visst är det härligt med en ny vecka full av möjligheter!

Denna vecka blir det Kalmar och invigning av Nöbble gård som Framtidsföretag inom energi på onsdag. Lennart Svenzens gård som även är med i Sveriges skönaste gårdar är utsedd till studiebesöksgård inom energieffektivisering och energiproduktion som en av 25 gårdar i hela Sverige. Välförtjänt och intressant ska det bli. Idag ska vi skriva pressinbjudan och vi hoppas givetvis att många kommer och delar denna händelse med oss i LRF Sydost. Varmt välkomna klockan nio! LRF bjder på kaffe och fralla!

På torsdag blir det en Stockholmsresa och ett intressant möte där!

Och sedan är det snart helg igen och familjen Edlund från Björnö ska komma på raggmunksbuffé hos oss. Det ska bli skoj med fläsk och rårörda lingon till. Kankse blir det utomhusmatlagning på murikkan, vi får se!

I veckan ska vi också hinna med förnomineringen som ska vara klar den 15 september så på onsdag kväll ska det kreeras fram namn och kandidater. Skoj och intressant!

Ha en fin vecka alla!

Hittade en bra site med frågor och svar om energieffektivisering även om avsändaren är ett större elbolag så var svaren bra tycker jag: http://www.eon.se/foretagskund/Energieffektivisering/Lantbruk/Chatt/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar