tisdag 16 juli 2013

Kulturen blomstrar i lilla Vimmerby

140 personer och besöksrekord vid Warmbadhuset igår kväll trots en lite blåsig kväll så fanns solen och musiken där som värmde alla musikälskare. Engla Horste framförde Gabriellas sång med klar och fin röst.

Linn Andersson från Göteborg inspirerades av den öppna scenen och klev fram på uppmaning av sin mormor och framträdde för först gången inför en publik med en låt av Bon Iver. Mycket bra gjort!

Mats Peterson kompade på pianot till Morske män och till sin dotter på ett improviserat och otroligt musikaliskt sätt. Warmbadhuset öppna scen inspirerar och efter kvällens program kom en nyinflyttad kvinna fram och undrade om hon kunde få sjunga nästa måndag då hon verkligen uppskattade kvällens program och ville bidra med eget uppträdande. Hon upplevde att hon ville knyta kontakter med Vimmerbybor och att Warmbadhuset skulle kunna vara en del i detta. Varmt välkommen svarade vi!

Härligt med spontanitet och med frihet för vem som helst att få tillfälle att möte en publik i varierad ålder och att få framföra något unikt och kulturellt i denna härliga warmbadhusmiljö. Vi ses den 22 juli kl. 18.30. Då kommer bland annat Elin Namnieks och Sebastian Åkesson. Två unga talanger från Vimmerby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar