lördag 15 juni 2013

Den ljusnande framtiden är vår...

Vimmerbys studenter har sprungit ut och alla grundskolans elever har nu fått ett välförtjänt sommarlov. Hoppas att många är nöjda med sina resultat och att de inser att det är bara de själva som kan påverka sin egen framtid och göra den så ljus som möjligt och att de val man gör bör göras med eftertänksamhet. När beslut är taget ska man inte fundera så mycket kring om det var rätt eller fel utan fokusera och respektera det val man gjort. Självklart ska man reflektera om man upplever att man gjort ett "felval" men man kan inte grubbla dygnet runt kring om det finns något annat och bättre beslut som kunde ha tagits. Då tappar man fokus på det man valt.

Lycka till med livet alla studenter och njut av välförtjänt ledighet alla pedagoger och all personal i grund-och gymnasieskolan som envetet kämpar och stöttar Vimmerbys unga med inlärning och kunskap för livet.

Kunskap är aldrig tungt att bära. Du kan beröva en människas dess materiella tillgångar och resurser men aldrig dess kompetens. Den bär man med sig på sin livsresa oavsett med- eller motgång, olyckor eller tur. Och kom ihåg! Framgång är ingen slump!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar