måndag 3 juni 2013

CUF och Cannabis?

http://blogg.vk.se/mattiaslarsson/2013/05/11/cuf-och-cannabis-olyckligt-beslut-anser-jag-1206842

http://mikandersson.blogspot.se/2013/05/darfor-sager-jag-ett-kraftigt-nej-till.html

Ovan finns två blogginlägg av två olika centerpartister som skrivit om hur olyckligt det är att CUF tagit ett beslut om legalisering av Cannabis på sin stämma för några veckor sedan.

Partistyrelsen borde resolut ta avstånd från detta beslut och jag har läst några kommentarer att så är fallet fast jag tyvärr saknar vår partiledares kommentar om detta. Annie Lööf var på tjänsteresa i Brasilien och kunde på grund av det inte delta i CUF-stämman men hon borde kunns uttrycka en åsikt om cannabis-beslutet ändå kan jag tycka. Vad tycker Du?

Det enda som skrivits om att partiet inte stöder CUF i denna fråga är http://www.svd.se/nyheter/inrikes/cuf-vill-legalisera-cannabis_8160548.svd där man hänvisar till stämman i ÅRE där frågan var uppe.

Kan dagens DN-artikel om opinionen hänskjutas till att Centerpartiet är otydliga ?

http://www.dn.se/nyheter/politik/dnipsos-miljopartiet-den-stora-vinnaren

JAG tror att Centerpartiet har en plats i Sveriges Riksdag och vi måste bli mycket tydligare för väljarna. Ideprogrammet som fastslogs på Framtidsstämman är tydligt och talar om för väljarna vad Centerpartiet står för. Läs det här och rösta på ett parti som tar sikte på framtiden utan leagalisering av cannabis, månggifte och plattare skatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar