söndag 19 augusti 2012

Släktkalas i Vimmerby idag!

Vi skall fira dotterns konfirmation med trädgårdsfest efter konfirmationsmässan i Vimmerby kyrka kl. 11. Kung Urban, min bror skall genomföra en tipspromenad som sannolikt min mor vinner . De är experter på frågesport och tipspromenad och förhoppningsvis ska vi tre ge bävrarna med flera en match på allvetartävlingen i Frödinge bygdegård i november. Uppladdningen börjar idag!
Kusinerna skall vi passa på att fotografera idag då alla 10 på min sida av släkten är samlade från Ås i Bredaryd, Umeå, Strängnäs, Linköping, Norrköping och snart Norge.
Nästa vecka blir intensiv med skolstart, installation av tandställning, visionsmöte, möte med den politiska renhållningsgruppen på måndag, KS på tisdag, den politiska IT- infrasturktursprogramgruppen på fredag mm. Roligt när det är mycket som rör sig. Bra att få tillfälle att bolla politik med broder Urban som varit och är en mycket erfaren och aktiv politiker i Gislaveds kommun. Slutligen så anser jag att man bör leta reda på den missade bokstaven på bilden snarast ! Kreativt men lite för fräckt att låta det vara!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar