fredag 19 augusti 2011

KS på tisdag!

Den 23 augusti har vi höstens andra KS (den 9 e hade vi förra mötet). Vi har fått 164 sidor handlingar + finansrapport mm. Klockan 16.33 kom handlingar digitalt igår och genomläsningen skall genomföras och vara klar klockan 8 på tisdag då vi har alliansgruppmöte med KS-alliansen. Innan dess behöver centergruppen samråda så att besluten som tas i KS är förankrade i hela centergruppen. Att vara fritidspolitiker är många timmars arbete men faktiskt rätt så intressant och stimulerande stundtals. I andra stunder funderar man på varför man över huvudtaget bryr sig då det ibland framskymtar en stor misstro mot politiker. MEN då får vi komma ihåg att vi har inte bättre politiker än vi förtjänar. Det är fritt fram för vem som helst att engagera sig och bli fritidspolitiker.

Viktiga frågor nu är hur Vimmerbys framtida strukturella planering ska se ut. ÖP- arbetet är därför påbörjat och skall intensifieras under hösten gissar jag. Medborgardialog och samrådsmöten om vår nya ÖP ser jag fram emot och där är det viktigt med stort engagemang från alla kommuninnevånare.

Igår fick vi också handlingar för nästa KF som är den 29 augusti. Stort alliansgruppmöte den 22 augusti ser jag fram emot. Curt och jag med flera kommer att företräda Centerpartiet då PerÅke är bortrest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar