torsdag 26 maj 2011

"Stadsfest" i Vimmerby!


I helgen är det fest i Vimmerby i samband med vårmarknaden. Åbro sätter upp sitt öltält vid Rosenhill och erbjuder Vimmerbyborna lokal rock n roll. Hunky Dory från Mariannelund imorgon kväll och Livfens från Hultsfred på lördag. Vimmerbyborna kommer att gå man ur huse och välkomna våren med en utomhusfest. Hoppas att vädret tillåter vårkläder så dunjackan får stanna kvar i vintergarderoben där den hör hemma.

Centerpartiet finns på marknaden. Välkomna att träffa oss där och diskutera tre aktuella frågor: Ny regionindelning, intraprenad och ny turistorganisation.

Har du inte möjlighet att träffa oss på marknaden så kan du besöka oss på vår nya webb som vår ordförande Marcus Jonmyren fixat till så snyggt. Där finns vår valplattform, våra insändare och de motioner som vi lagt i kommunfullmäktige. Vi arbetar för en hållbar tillväxt i ett Vimmerby som har såååå mycket gott att erbjuda oss som bor och verkar här och de besökare som kommer till oss! Vimmerby är bra idag men kan givetvis bli så mycket bättre med kloka och genomtänkta framtidssatsningar.Tillsammans får vi Vimmerby att växa. Vi börjar med en vårfest i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar