tisdag 31 maj 2011

Kommunfullmäktige igår?

Debatten om driften av äldreboende blev mycket ideologisk där Moderaterna Carlsson och Glennfalk agiterade kraftigt och Socialdemokrater och Vänsterpartister också var aktiva.

Stadsfesten i Vimmerby den 3 september klubbades igenom. Hoppas att det löser sig med Gullringen och deras säsongsavslutning med Black Jack. Krister Torenfält ställde frågan om det och fick till svar att Think Image har aktiva kontakter med Gullringen om detta. Det är ju viktigt att vårt lokala föreningsliv och näringsliv involveras i arrangemanget så att det blir en riktig stadsfest. Torenfält saknade en skrivning i avtalet om föreningslivets delaktighet.

Eva Berglund var orolig för att entreavgiften skulle bli för stor. Kommunalrådet lovade att det ska bli fri entre till klockan 18 om handeln nappar på att ha öppet i sina affärer så länge denna lördag. Lokal mat kommer också sannolikt att erbjudas besökarna om jag förstått det hela rätt.

I dagens Vimmerby tidning finns en artikel om försämrade skolskjutsar. Ungdomarna reagerar och hoppas på att det blir ett nytt beslut i teknik och servicenämnden idag. Centern och KD står fast vid att inte vilja ha några försämringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar