söndag 22 maj 2011

Källängen, studentbal för Vimmerbys gymnasister den 21 maj 2011.

Efter en helt fantastisk dansuppvisning i en fullsatt Ishall samlades alla för mingel och skumpa i vår vackra Källängspark, som nu är kulturminnesmärkt.

Vår familj picknickade och öppnade en Champagneflaska från svärfar som vi sparat i flera år. Detta tillfälle var väl valt och Alice föräldrar hade dessutom med sig jordgubbar som passade perfekt till skumpan. Filip fick skjuta iväg korken vilket han gjorde med bravur. Smällen ekar än...

Sedan var det parad till Stadshotellet. Lina Johansson och Filip var så samspelta och perfekta tillsammans. Alla var så vackra och fina och det känns märkligt att tiden går så fort. Det känns som att han föddes alldeles nyss. Cirkulär tidsuppfattning har infunnit sig och ersatts av den linjära som unga människor befinner sig i. Tack Jonas Forselius för den tanken i talet till studenterna.

Fest på hotellet och klockan ett kom sonen hem och var nöjd och trött efter en fantastisk dag. Jag är sååå stolt. Nu ser vi fram emot studentdagen den 17 juni med studentuppvaktning och allt annat välförtjänt firande för studenterna. Snart är 12 års plugg slut och framtiden står för dörren. Ett oskrivet blad att fylla med upplevelser och möten. Det är ju det som blir resultatet av ens person. Man skapas av de upplevelser man har och de möten med andra människor man gör. Välj därför noga, Filip, så ska livet bli bra för dig. Förutsättningarna finns! Den ljusnande framtiden är din!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar