onsdag 11 augusti 2010

Centerpartiet på YOUTUBE

Partiledare Maud Olofsson berättar varför Du ska rösta på Centerpartiet den 19 september. Jobb, företagande i kombination med miljö och klimat är centrala frågor för Alliansens gröna röst. Vill Du ha ett grönt Sverige med många nya gröna jobb så ge en röst på centerpartiet i höstens val.

I dagens Vimmerby tidning finns ett reportage om Centerpartiets planer att stärka polisarbetet i landet. Målet är att hälften av alla poliser skall arbeta ute i samhället. I Kalmar län är vi långt från det målet. Endast 93 av de 366 poliserna i länet arbetar utanför kontorsbyggnaden. Centerpartiet vill ha 1000 fler poliser och i Kalmar län skulle det innebära 400 poliser. 200 skall arbeta på fältet. Närvarande poliser är fokus för centerpartiet.

Johan Linander sitter i justiteutskottet och i Rikspolisstyrelsens styrelse. Han vittnade om att Kalmar läns plois har låg effektivitet i landets statistik. Västmanland ligger i topp och han angav skälen till detta att det behövs bättre organsiation och ledarskap för regionens polisarbete för att höja kvalitén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar