måndag 12 juli 2010

Pudlar och ledarskap?

Högberg tycker att det är illa när den lokala politiken styrs via Vimmerby tidnings insändarsida. Vad tycker han då om sitt eget partis pudel i kylmatsfrågan? Lätt att kritisera men inte rannsaka sitt eget partis agerande. Vad tycker du i sakfrågan , Peter? Du är en expert på att inte berätta om dina egna åsikter utan istället efterlysa t e x alliansens valmanifest. Det är bara att läsa innantill på alliansens hemsida. Det som kan bli mer problematiskt för S är att hantera kärnkraftsfrågan om ni vinner valet och industrin kräver el som inte täcks av det förnybara. Vilken är planen för det? Hur ska ni hantera MP och V som kräver en hel del av er som S traditionellt sagt nej till.

Kan inte lägga in kommentarer på Högbergs blogg så det får bli här istället . Hoppas att du hittar frågorna, Peter och har lust att leverera svar om er egen politik och om dina egna synpunkter. Du är ju en av dem som sitter i KS och tagit beslut i kylmatsfrågan.

Här på min blogg kan du läsa ett inlägg i kylmatsfrågan och på Peter Fjällgårds blogg finns ett annat inlägg som jag ser som förklaring och förtydligande av kylmatsfrågan. Peter F har verkligen satt sig in i frågan från grunden och ändrat uppfattning och inställning med tiden och med hänsyn till regelverk och förutsättningar på lokal nivå. Ekonomi och miljö måste lyftas i denna fråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar