fredag 9 juli 2010

Alliansen visar muskler i Visby!

De fyra alliansledarna hade torgmöte i Visby på onsdagen. Det var fyra optimistiska och energirika partiledare som trivdes tillsammans. Fredrik Reinfledt höll med, Göran Hägglund och Jan Björklund skojade och Maud Olofsson smattrade politiska alliansbudskap med en fantastisk frenesi och kunskap. Alliansen kommer att vinna valet med sin kunskapspolitik. De rödgrönas bidragspolitik är förlorare! Alliansen presenterar sitt välfärdspaket och stimulerar kommunernas arbete med 9 miljarder till bl a skolans viktiga arbete. Det har aldrig funnits lärlingsplatser i Sverige men nu blir det verklighet. Alliansen lyfter yrkesutbildningarnas status. Alla vill inte bli akademiker och hur skulle ett samhälle fungera med endast högskoleutbildade medborgare. Mångfalden och friheten att välja är framtiden och ger människor möjlighet att utvecklas till det den vill och ett bättre samhälle.

1 kommentar:

  1. Bra, med lärlingsplatser. Man lär ett yrke, och får en chans att få erfarenhet. Dock finns det grabbar som snickrar som lärlingar. Borde gälla flara yrken. Viktigt dock att man kan leva på sin lön. Bidrags beroende får inte skapas.

    Ser ur som Hollands fans i VM fotbollen de orangefärgade. Hoppas på dubbelseger då, en i valet och en i VM. Är stor fan av Holländsk fotboll sedan Ajax Johan C och Neeskens för många år sedan. Politiskt finns det ingen förebild, gillar dock Annie J ett ämne för att bli stadsminister i framtiden. Och så Ingela NN i Vimmerby två tjejer att hålla i handen när det blåser :=)

    SvaraRadera