torsdag 29 juli 2010

Alliansen leder...

och kommer att vinna valet. Expressen redovisar undersökningen med chocksiffror för Sahlin. Ta undersökningen med en nypa salt säger Baylan. Ta Baylan med en nypa salt skriver Ankersjö! Högberg är berättigat orolig då han följer alla mätningar på sin blogg. Han tror inte att det är verkligheten som beskrivs i mätningarna!! Vad är det då som beskrivs? Mätningar är mätningar och statistik är statistik. Så länge vi gör seriösa och officiella mätningar måste vi tro att de svar som frågeställningarna ger är verklighet. Människor svarar på frågor utifrån sin verklighet och just nu leder alliansen oavsett om det är sommar eller vinter!

Respekt för människors uppfattningar är avgörande för valutgången! Mona sahlins misslyckade S-politik visar sig i all sin tydlighet. C går fram med + 0,9%. En liten ljusglimt för oss Centerpartister!! Det går bättre för Maud än för Mona just nu. under 30% för första gången talar sitt tydliga språk. Det är väl bitter pepparsmak för S!

1 kommentar:

  1. Tack Ingela! Du beskriver så bra vad de allra flesta tror på. Att en del inte kan ta till sig fakta och statistik får vi stå ut med. Jätteroligt att just Centerpartiet går framåt!Det värmer ett gammallt centerhjärta

    SvaraRadera