lördag 3 april 2010

Påskafton. Lunch hos föräldrarna med en av systrara med familj. Ska bli mysigt och gott! Kan bli spännande samtal med en syster som är nybliven moderat. Hon är modig med tanke på att ingen annan i familjen är moderat vad jag vet. Kanske lyckas vi få till en bra diskussion om politik. Vi har alltid pratat mycket politik i mitt hem och det uppskattar jag verkligen. En bättre fostran, i att föra fram sina idéer, än i den egna familjen i kamp med tre diskussionslystna syskon finns inte. Tack för att ni finns!

Vad gäller Vimmerby så finns bara möjligheter och vi måste tydligt uttrycka vad vi vill göra och hur vi vill förändra och kommunicera detta stategiskt. Snart är valplattformen klar och det ska bli ett sant nöje att presentera det som vi sedan i oktober diskuterat i olika grupper i Vimmerbycentern. Vi nya behövde verkligen sätta oss ner och förstå vad som skett under innevarande mandatperiod och tidigare för att kunna sätta valplattformen för nästkommande mandatperiod. Det har varit och är en uppfriskande resa i kombination med stimulerande bloggande om politik i Vimmerby.

Till sist, nu har vi avväpnat S vad gäller RUT där Wesik lade in sista debattinlägget kring vilka som gynnas mest av RUT. Kan S fortsätta att driva kampanj mot arbetslösa?

Infrastruktur och utbildning måste bli nya friska frågor att diskutera. Där finns mycket att förbättra i vår lilla del av den globala byn. Biogasen som den del i den framtida infrastruktursatsningen i Vimmerby, kommer jag givetvis inte att släppa. Den är alldeles för viktig för just den globala byns framtid.

1 kommentar: