lördag 13 mars 2010

Micael Glennfalk gratuleras till tredjeplatsen på Vimmerbymoderaternas lista till KF.

Insändaren, den lilla , från Glennfalk i dagens Vimmerbyblaska var mycket spännande att läsa. Frågan är hur mycket av det som Glennfalk skriver som är förankrat i Vimmerbymoderaterna. Kan detta betraktas som Vimmerbymoderaternas valplattform eller är det som på Glennfalks blogg att det är hans personliga icke förankrade åsikter.

Kommunalrådsposten i Vimmerby har nu tre kandidater som jag bedömer det: PerÅke Svensson, Jan Henriksson och Gudrun Brunegård. Skall någon moderat politiker och i så fall vem tillfogas till den listan??

En stilla undran från Hovmantorp i en nybyggd arena där Smålandlaget i innebandy HJ 17 har förberedelseläger inför SM i Nyköping i april. Sonen är en av två målvakter som är uttagna. Allhallen i Hovmantorp är sponsrad av näringslivet och jag ser en tydlig möjlighet för Vimmerby att bygga något liknande. Behövs en arena i Vimmerby för idrotten och kulturen!!

1 kommentar:

  1. Tack Ingela!
    Betr. kommunalrådskandidaten från moderaternas sida så inväntar vi valresultatet och personrösterna. Det tror jag väl även att andra partier gör.
    Betr. åsikterna är de till 99% också moderaternas, möjligen är vi inte ense om kylmaten vilket Magnus Gustafsson tidigare deklarerat både i fullmäktige och annorstädes.
    Roligt att ni är så eniga i centern i alla frågor. Själv tycker jag att förnyelsen ska innehålla nya åsikter, inte alltid förankrade hos andra än hos den som uttrycker dom.

    SvaraRadera